Amsterdam, The Netherlands

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. Met meer dan 850.000 inwoners heeft gemeente Amsterdam ook de meeste inwoners. De naam komt van de rivier de Amstel die door Amsterdam stroomt. In Amsterdam vind je talloze bezienswaardigheden en attracties. De binnenstad is zeer oud en de grachten en oude herenhuizen geven de stad een prachtig uiterlijk. Omdat de stad ook door buitenlanders veel bezocht wordt heeft de binnenstad een internationaal karakter. Daarnaast is Amsterdam een handelsstad waar ook enorm goed gewinkeld kan worden. Iedereen kent natuurlijk de dure winkelstraten, maar in de hele stad zijn leuke winkels te vinden: voor ieder wat wils. Deze sfeer, van luxe en talloze mogelijkheden, komt terug in de horloges van Valuchi.

Milan, Italy

Als je mensen vraagt om de modestad van Europa te noemen, stemt de meerderheid voor Milaan. De Italiaanse wereldstad heeft ongeveer 1,3 miljoen inwoners. Waarschijnlijk werd deze stad al ruim voor onze jaartelling gesticht en sindsdien is de stad alleen maar groter en bekender geworden. De stad ademt haute couture. De bekende merken Versace en Armani bevinden zich hier. Wie daarnaast aan Milaan of iets groter aan Italië denkt, denkt ook aan het prettige klimaat en zijn mooie omgeving. Deze aspecten, vooral het modieuze karakter, zijn terug te vinden in Valuchi horloges.

Valuchi – Amsterdam en Milaan in één horloge

Een horloge is veel meer dan alleen een uurwerk dat je vertelt hoe laat het is. Het is een sieraad, een accessoire dat echt bij jouw persoonlijkheid past. Valuchi is precies het merk dat hier voor zorgt. Wereldklasse, internationaal, high fashion en pracht en praal zijn verwerkt in dit horloge. Dat is niet zomaar: Valuchi is volledig geïnspireerd door zowel Milaan als Amsterdam. Al onze horloges zijn op beide steden geïnspireerd.

Wat wij geloven 

Mensen kijken terug op de klassieke periode als een tijd waarin creativiteit vanuit elke richting ontploften. Overal waar je keek, waren grootmeesters nieuwe grond aan het breken op alle terreinen, muziek, schilderkunst en sculptuur in de letterkunde. Dit was een spannende periode en dat s’ werelds ontwikkelingen permanent gevormd heeft. In vrijwel dezelfde manier zijn wij opgewekt om de Valuchi horloges op de markt te brengen en ’s werelds de ontwikkeling in de horloge industrie vorm te geven. Wat wij doen met dit merk is spannend, vers en uniek. Hoofden zullen zeker draaien in de richting waar onze horloges worden gedragen en er zullen nieuwe standaarden binnen de industrie komen te onstaan.

De meeste horloges vandaag zijn puur functioneel, timekeepers voor op je pols. Over het algemeen zeggen deze horloges heel weinig of zelfs helemaal niets. Ze zijn algemeen, en zij doen niet veel om nieuw terrein te doorbreken. Bij Valuchi horloges zijn wij geëngageerd aan het produceren niet alleen horloges maar kunstwerken, horloges die je kunt dragen met trots en die een verklaring afleggen over wie je bent en over je waardes in het leven. Zoals de opera magna van de klassieke meesters, onderscheiden deze horloges zich door hun nieuwheid en hun originaliteit – als een waar kunstwerk!

Direct naar de bron

Al onze materialen en componenten worden zorgvuldig uitgekozen en geïmporteerd uit verschillende landen.

NEDERLAND

Design

JAPAN

Horloge Uurwerken

ITALIE

Duurzaam Leer

CHINA

Roestvrijstaal | Saffierglas